Ben jij bezig met het aanleggen van een vijver, dan is het belangrijk dat je geschikt vijverfolie aanschaft. Mocht je dit willen doen, neem dan eens een kijkje op de website van Tuin en Vijver Direct. Deze partij doet er keer op keer alles aan om mensen zo goed mogelijk te helpen. Ook vind je op de website van Tuin en Vijver Direct een zestal gebruiksvriendelijke calculators. Bij deze zestal gebruiksvriendelijke calculators kom je ook de vijverfolie calculator tegen, zo weet je straks precies wat je kwijt gaat zijn en dat is wel zo fijn. Niemand zit natuurlijk op onverwachte kosten te wachten.

Om ervoor te zorgen dat het water niet direct weer wegloopt in de ondergrond op het moment dat je een vijver of een zwemvijver aanlegt is het zeer belangrijk om vijverfolie te plaatsen. Dit materiaal werkt hier zeer goed tegen, je behoudt zo de controle over de kwaliteit, maar ook de kwantiteit van het water. Je wilt er voor zorgen dat je zo lang mogelijk van het water kunt genieten en juist daarom zal je folie aan moeten schaffen van zeer hoge kwaliteit. Wanneer je ervoor kiest om dit bij Tuin en Vijver Direct te doen, dan weet je zeker dat je kwaliteit koopt. Deze partij koopt direct in bij de fabriek en zij weten als geen ander hoe het geproduceerd wordt.

Het beste folie

Bovenstaande partij weet alles van hun product. Zo weten zij alles over de

duurzaamheid, arbeidsomstandigheden, milieu, afstand (kilometers) tot onze productielocatie en hygiëne. Zij hebben een zeer goede en duurzame relatie met de leverancier en kunnen je garanderen dat er zuivere grondstoffen worden gebruikt. 2D en 3D maatwerk behoort tot de mogelijkheden en er wordt zoals gezegd enorm veel waarde gehecht aan de kwaliteit. Dit zorg voor perfecte verbindingen in je vijver.

Het berekenen van de prijs

Met behulp van de hierboven genoemde calculator kom je er al snel achter hoeveel folie je nodig hebt, dit is ideaal want hierdoor weet je zeker dat je niet te veel of juist te weinig folie besteld. Er zijn verschillende soorten vijverfolie. Laten we het in dit artikel hebben over PVC vijverfolie. Deze folie is budgetvriendelijk en makkelijk te verwerken. Het kan zowel gelijmd, als gelast worden en dit zorgt voor mooie naadverbindingen. Verder is het vrij makkelijk zelf te repareren op het moment dat er wat met de folie aan de hand is. Tevens is de folie te verkrijgen in verschillende diktes. Vraag jij je af hoe lang de folie meegaat? Dan kunnen we je daar een duidelijk antwoord op geven. De folie gaat namelijk zo’n 10 tot 20 jaar mee.

Mocht je de folie bij een andere aanbieder willen kopen, dan raden we het je aan om goed de reviews op het internet door te nemen.